HJÄLPTJÄNSTER

MENY

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.
Vi ser till att du får svar.
Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Nya möjligheter med HögskoleVUX

Du har väl inte missat att ansökan till HögskoleVUX öppnat nu? HögskoleVUX vänder sig till dig som gått gymnasiet men saknar grundläggande eller särskild behörighet för att komma vidare till högre studier.

HögskoleVUX innebär att du ingår i en klass och får stöd av våra duktiga studie- och yrkesvägledare att hitta din väg framåt. Ett viktigt inslag i utbildningen är samarbetet med Högskolan Väst. Det innebär att du kommer att få möjlighet att förbereda dig för högskolestudier samt få kunskaper om högskolans olika utbildningsvägar.

Vid avklarad utbildning är du garanterad plats vid några av yrkesprogrammen på Högskolan Väst! Platsgarantin gäller exempelvis på ingenjörsprogrammen, grundlärarprogrammet FK-3 och programmet för socialpsykiatrisk vård. Se alla program via länken nedan.

Låter det intressant? På stromstad.se/hogskolevux Länk till annan webbplats. får du reda på allt du behöver veta om utbildningen och hur du gör för att ansöka. Ansök senast 30 juni!


Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Maria Isaksson

SIDANSVARIG: