HJÄLPTJÄNSTER

MENY

LYSSNA

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

måndag-fredag
Kl 8.00-16:30

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.
Vi ser till att du får svar.
Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommuncenter@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Nu våras det på Ekoparken!

Änder som putsar upp sig, hägrar som kurar i strandkanten och chans att se en kärrhök svepa fram över vassen. Det finns många anledningar att besöka Ekoparken och Hålkedalskilen så här års!

På våren är det full fart på Ekoparken, Strömstads egen natur- och miljöcentral vid södra infarten. Miljöinformatör Margareta Nordström har vanligtvis en till två skolklasser om dagen på besök. Här kan eleverna lära mer om allt från natur och miljö till hur energi produceras och vår påverkan på klimatet.

Populärt är förstås att gå på upptäcksfärd till fågeltornet i området och spana ut över den grunda havsviken i Hålkedalskilen. På bilden är det elever från Rossö skola som ställer in siktet på fågellivet.

Det är fullt i Ekoparkens bokningskalender, men fortfarande finns några tider lediga längre fram i vår för skolklasser som vill ut i det gröna. För den som föredrar att lära mer om fåglar på skolbänken rekommenderas kommande föredrag om örnar den 11 april på Ekoparken.

Se alla kommande föredrag om natur och miljö inom samarbetet ”Gröna mötesplatser” där Strömstads kommun medverkar.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Rubrik

Text

Hittar du vad du letar efter?

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: 2019-04-02, Maria Alfredsson

SIDANSVARIG: