MENY

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.
Vi ser till att du får svar.
Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Nu startar kulturskolan!

Kulturskolan har följt smittskyddets rekommendationer och har senarelagt kulturskolestarten för att avvakta skolornas uppstart och pandemins utveckling. Vi är glada att kunna meddela att kulturskolan nu kommer igång med sin undervisning denna vecka (vecka 37)!

För dig som redan går på kulturskolan har respektive lärare skickat ut information kring lektionstid. Har du frågor kring din lektion, kontakta aktuell lärare.

För övriga frågor hänvisar vi till kulturskolans administration kulturskolan@stromstad.se.

Som tidigare gäller att stanna hemma vid symptom och att föräldrar lämnar utomhus (vid behov så kan medföljande förälder följa med till lektionssal och därefter vänta utomhus under lektionstid).

Information angående dansverksamheten: Vi är glada att snart ha två nya danssalar i Strömstad shoppingcenter! Tyvärr kan vi inte starta undervisningen där vid terminsstart utan kommer att starta upp i andra danslokaler. Respektive lärare kommer att ge antagna elever information om var undervisning kommer att ske inledningsvis. Vi hoppas att snart kunna flytta in i våra nya lokaler!

Intresseanmälan och mer information om Kulturskolan


Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Maria Isaksson

SIDANSVARIG: