Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstads Kommun
Kommuncenter
0526-190 00
kommun@stromstad.se

Besöksadress
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad

Öppettider
Vardagar 08.00-16.30
Torsdagar 08.00-16.00
Avvikande öppettider

Kosters Trädgårdar nominerade till årets Hållbarhetskliv!

Grattis till nomineringen säger vi till Kosters Trädgårdar som har fått utmärkelsen "Årets Hållbarhetskliv 2023" i Fyrbodal! Företaget är därmed det företag från Fyrbodal som är vidare att tävla om titeln för hela Västsverige!

Hållbarhetsklivet är en årlig utmärkelse där verksamheter utses till föredömen i omställningen till ett hållbart samhälle och belönas för sina insatser för en hållbar besöksnäring i Västsverige. Det är nu tredje gången som priset delas ut av Turistrådet Västsverige och dess kommuner.

Bakom nomineringen står Strömstads kommun, genom turistchef Åsa Massleberg. Vinnaren av Hållbarhetsklivet 2023 utses i november i Göteborg.

Om Kosters Trädgårdar: En besöksträdgård som utvecklats till en hel destination. Här kan besökaren handla växter och nybakat bröd, äta mat och uppleva konst och musik och samtidigt få idéer till sitt husbygge och sin energiförsörjning. Här står det småskaliga och ekologiska i fokus. Kort sagt en plats som inspirerar till ett hållbart gott liv.

I bild: Åsa Massleberg, turistchef Strömstads kommun, Erik Johansson, Helena och Stefan von Bothmer, Kosters Trädgårdar och Maria Engström-Weber från Visit Trollhättan Vänersborg som ingått i juryn.

Tipsa EN VÄN

SENAST UPPDATERAD: , Maria Kvarnbäck

SIDANSVARIG: