HJÄLPTJÄNSTER

MENY

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.
Vi ser till att du får svar.
Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Idag flaggar vi för Strömstad!
– Hylla grannar, kollegor och invånare för insatser under corona

Coronapandemin ställer stora krav på invånare, företagare, besökare och medarbetare i alla branscher. Idag den 14 augusti flaggar vi för allas insatser. Hissa flaggan du också och visa din uppskattning!

Med gemensamma krafter har smittan hittills hållits på en låg nivå i vår kommun. Strömstad har lägst antal konstaterade fall i hela Västsverige. Dagens flaggning är en hyllning till alla som medverkat till detta, den är också ett avstamp för fortsatt uthållighet när jobb och skola nu väntar för de flesta.

Strömstads kommun flaggar för all personal som hållit i och som behöver fortsätta att vara vaksamma mot Covid-19 på fritiden och på jobbet i höst. Vi flaggar också för att visa vårt stöd för företag, kultur- och föreningsliv.

Omvårdnadspersonal i fokus

Inom kommunen uppmärksammar vi särskilt medarbetare inom hemtjänst, hemsjukvård och på alla våra boenden. Vikarier inkluderat! Äldre och riskgrupper har skyddats av noggrann och vaksam personal. Vi är många som är oerhört tacksamma för att smitta hållits borta från våra boende. Stort tack till vår personal som bibehåller rutiner, varit flexibla i semesterplaneringen och tagit hand om utsatta äldre på bästa sätt!

– Det har varit och är en svår situation och ett mycket speciellt läge för Strömstad. Men Strömstad kan! Kommunen, företagarna och befolkningen har gjort ett gediget arbete och hittills hållit smittan på en mycket låg nivå. Vi drar lärdomar av den situation vi upplever och ska använda kunskapen för att utveckla Strömstad inför framtiden. Flaggdagen 14 augusti kan ses som en start på detta arbete, säger kommundirektör Mats Brocker.

Coronapandemin har utmanat både medarbetare, invånare, företagare och besökare - se film här och ta del av hur framförallt omvårdnadspersonalen ställt om:

kontakt

Mats Brocker
Kommundirektör
0526-190 10
070-207 44 28

Kent Hansson
Kommunstyrelsens ordförande
0526-191 20

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Maria Kvarnbäck

SIDANSVARIG: