HJÄLPTJÄNSTER

MENY

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.
Vi ser till att du får svar.
Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Helene Evensen ny förvaltningschef, barn- och utbildningsförvaltningen.

Helene Evensen ny förvaltningschef för barn- och utbildningsförvaltningen

Det blir tf förvaltningschef Helene Evensen som tilldelas tjänsten som chef för barn- och utbildningsförvaltningen.

– Efter en noggrant genomförd rekryteringsprocess har vi beslutat, erbjudit och fått ett positivt svar från Helene Evensen, meddelade kommundirektör Mats Brocker under torsdagen.

Rekryteringsprocessen har genomförts med extern hjälp i allt från att ta fram kandidater till urval, tester och djupintervjuer. Ett tjugotal personer sökte tjänsten som varit utlyst under tidig höst.

– Sammantaget bedömde vi som arbetsgivare att Helene var den kandidat som har bäst förutsättningar att hantera detta komplexa och utmanande uppdrag, säger Mats Brocker.

Helene Evensen som varit tillförordnad förvaltningschef sedan i våras, gläder sig åt beslutet.
– Jag tackar för förtroendet att nu fullt ut axla rollen som förvaltningschef för barn- och utbildningsförvaltningen i Strömstads kommun. Stödet från ansvarig nämnd är gott.

– Jag är glad att det är Helene Evensen vi kan hälsa välkommen, säger nämndens ordförande Lena Martinsson och fortsätter:

– Helene Evensen är beprövat stark när det gäller strategiskt utvecklingsarbete och samarbete över förvaltningsgränserna, vilket hon visat i sin tidigare roll som utvecklingschef i kommunen. Dessa egenskaper är jag säker på kommer att gynna barn- och utbildningsförvaltningen.

Helene Evensen kommer från i Ljungskile och har övernattningslägenhet i Strömstad. En plats hon hunnit rota sig på efter dryga fyra år i kommunen. Och hon ser många möjligheter med sitt kommunala uppdrag.

– Tillsammans med nämnden och hela vår förvaltning ska jag nu fortsätta arbetet med att skapa de allra bästa förutsättningarna för att få våra barn och elever att växa och utvecklas, avrundar Helene Evensen.


Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Maria Isaksson

SIDANSVARIG: