HJÄLPTJÄNSTER

MENY

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.
Vi ser till att du får svar.
Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Helena Lilliebjelke, ny chef för socialförvaltningen

Strömstads kommun välkomnar Helena Lilliebjelke som från och med igår, 15 juni, är ny förvaltningschef för Socialförvaltningen.

Helena arbetade tidigare som verksamhetschef för äldreomsorgen i Tanums kommun. Hon har även jobbat som verksamhetschef för funktionshinderverksamhet och kommunal hälso- och sjukvård, samt för vuxenpsykiatrin i Strömstad och Tanum. Hon kommer från Göteborg men är bosatt i Strömstad sedan många år tillbaka.

Nu väntar tre veckors introduktion för Helena. Monica Birgersson gör sin sista dag som förvaltningschef 25 juni. Fram tills dess kommer Helena att få sätta sig in i vad uppdraget som förvaltningschef innebär och sedan börja med en djupdykning i individ- och familjeomsorgen och därefter i övriga verksamheter inom socialförvaltningen.

Monica har jobbat länge som socialchef och de senaste fyra åren på Strömstads kommun: Hon går nu vidare mot nya utmaningar som föreläsare, författare och egen företagare inom ledarskap, men kommer att dra ned en del på arbetstiden.

Båda är nöjda och positiva till vad de har framför sig.

– Det känns bra ända in i hjärtat, säger Helena. Det finns en hel del utmaningar att ta sig an, som till exempel Coronasituationen och efterföljder av den långtgående krisen. Digitaliseringen är en annan sorts spännande utmaning.

kontakt

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Maria Isaksson

SIDANSVARIG: