HJÄLPTJÄNSTER

MENY

LYSSNA

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

måndag-fredag
Kl 8.00-16:30

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.
Vi ser till att du får svar.
Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommuncenter@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Grattis Capio vårdcentral som satsar på cykel på jobbet

Strömstads kommun säger grattis till Capio vårdcentral i Strömstad som är ny deltagare i regionens och kommunens satsning ”Cykelvänlig arbetsplats”.

På Capio vårdcentral är det cykel som gäller vid hembesök till vårdtagare i centrala Strömstad. Varför?, För att det är bra för både miljön och hälsan! Inom kort kommer en elbil finnas för de längre resorna.

Hjälmar och jackor finns i olika storlekar och cykelmodellen som används är snygg med särskild plats för de provtagningsväskor personalen behöver ha med sig vid hembesöken.

Verksamhetschefen Marlene Midtvedt cyklar själv mycket privat och tycker Strömstad är som gjord för att cykla i då parkeringsplatser många gånger är ett problem. Om projektet Cykelvänlig arbetsplats säger hon:

- Alla borde vara med!

Bakgrund

Projektet Cykelvänlig arbetsplats drivs av Hållbart resande Väst och har en lokal projektledare i varje kommun. I samband med anmälan till projektet får företaget eller organisationen förslag till åtgärder som gör att fler vill och kan cykla. Capio är ett av de företag som valt att delta. De är också ett särskilt gott exempel med full pott i projektets kriterier, tre stjärnor!

Delta i cykelsatsningen

Vill din arbetsplats bli mer cykelburen? Då kan det delta i satsningen – enkelt, roligt och gratis!

Kontakta maria.aronsson@stromstad.se eller gå direkt till www.cykelvanligarbetsplats.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Rubrik

Text

Rubrik

Text

Hittar du vad du letar efter?

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: 2019-04-23, Maria Alfredsson

SIDANSVARIG: