HJÄLPTJÄNSTER

MENY

LYSSNA

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

måndag-fredag
Kl 8.00-16:30

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.
Vi ser till att du får svar.
Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommuncenter@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Efter hot mot personal - ökad information till vårdnadshavare

Polisutredningen om vad som ligger bakom och vem som utfärdat hoten mot vår personal i Skee skola fortsätter. Under tisdagen ordnades ett föräldramöte där vårdnadshavare kunde ställa frågor till skolledningen. På onsdagen hålls motsvarande möte med vårdnadshavare i Skee förskola.

Vi är tacksamma för det stöd som visas för vår personal, och tar samtidigt föräldrars oro med största allvar, säger förvaltningschef Nicklas Faritzon. Tillsammans med polisen gör vi bedömningen att det inte är någon hotbild mot eleverna utan att undervisningen kan fortgå som vanligt. Vi följer lägesbilden och har löpande kontakt med polisen. Om det framkommer information som föranleder ytterligare åtgärder kommer vi att vidta dessa.

 

I arbetet med kartläggning av händelserna i Skee skola framkommer att det även framförts ett hot med rasistiskt budskap till förskolepersonal i Skee, även här med främlingsfientligt budskap. Dessa utreds nu parallellt.

Information till föräldrar utlovas med större frekvens än tidigare. Rektor kommer nu att dagligen informera föräldrar om lägesbild och om eventuell ny information. Under onsdagen ordnas ett dialogmöte för föräldrar/vårdnadshavare i Skee förskola. 

Hittar du vad du letar efter?

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: 2019-03-20, Robin Lantz

SIDANSVARIG: