HJÄLPTJÄNSTER

MENY

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.
Vi ser till att du får svar.
Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Delta i undersökning om gränshinder

Har din livssituation påverkats av covid-19? Din input är välkommen! hälsar Nordiska gränsorganisationer. Just nu undersöker de hur du som bor och arbetar i en gränsregion påverkats av de gränshinder som pandemin medfört.

Nordiska ministerrådets Gränshinderråd har sedan mitten av mars tillsammans med Info Norden, Øresunddirekt, Grensetjänsten Norge-Sverige och Nordkalottens Gränstjänst/Grensetjeneste löpande rapporterat till de nordiska samarbetsministrarna om gränshinder som uppstått i gränsregionerna då länderna infört olika restriktioner. Nu önskar de få mer input från personer som bor och verkar i dessa regioner. Enkäten genomförs i huvudsak i gränsregioner där dagpendling är vanlig.

Enkäten innehåller 13 frågor och tar cirka 10 minuter att svara på. Du kan svara anonymt och svaren behandlas förstås konfidentiellt. Du som bor och verkar i Strömstad och väljer att svara, tack på förhand för att du bidrar! Strömstads kommun hjälper på detta sätt till att sprida enkäten, men det är ovanstående organisationer som står bakom.

Gå till undersökningenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Maria Isaksson

SIDANSVARIG: