MENY

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.
Vi ser till att du får svar.
Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Ansök om skolskjuts för elev i grundskolan!

Idag var det många som började skolan med höstterminen 2021 framför sig. Är du en av dem som missat, eller inte nåddes av informationen i våras, att vårdnadshavare måste ansöka om skolskjuts för grundskoleelev som har behov av skolskjuts? Lämna in din ansökan snarast för att eleven ska kunna få sitt färdbevis för terminen!

Från och med hösten 2021 behöver vårdnadshavare till samtliga elever i grundskolan som behöver skolskjuts mellan hemmet och skolan skicka in en ansökan – även elever som redan har skolskjuts.

Förändringen görs för att få en rättssäker beslutsprocess med skriftliga beslut, vilket är viktigt vid en eventuell överklagan. Förändringen berör inte gymnasieelever, deras färdbevis och skolkort hanteras precis som tidigare.

Du som vårdnadshavare ansöker om skolskjuts för ditt barn i grundskolan via vår e-tjänst: etjanster.stromstad.se/skolskjuts Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Läs mer om skolskjuts för elever i grundskolan


Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Maria Isaksson

SIDANSVARIG: