Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad

Öppet 08:00-16:30
Växel 0526-190 00

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.
Vi ser till att du får svar.
Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

*Vi återkommer till dig inom fyra arbetsdagar och meddelar att vi tagit emot din synpunkt. Efter ytterligare tio arbetsdagar meddelar vi vad vi tänker göra åt saken. För dig som valt att få svar via vanligt brev kan det ta ytterligare någon dag.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)
Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna

Utvecklingsnod

Utvecklingsarena Strömstad har en långsiktig ambition om att skapa en utvecklingsnod utifrån de fem styrkeområden som identifierar Strömstads och Norra Bohusläns näringsliv.

Vad är en utvecklingsnod?
En nod är ett nav eller en förgreningspunkt som i detta sammanhang syftar till att samla ett kluster av kompetens och på så vis möjliggöra etableringar, innovationer och nyskapande företag som vill etablera sig i Strömstad. I en nod samverkar det offentliga, akademi och näringslivet, det vill säga "triple helix". I det vill man också ha med civilsamhället, medborgaren och individen, det vill säga en "quadrupel helix".

Vi har dialog med andra utvecklingsnoder inom Fyrbodalområdet, Västra Götalandsregionen och andra regioner samt norska utvecklingscentrum.

Exempelvis inom Fyrbodalsområdet finns följande:
Tipsa EN VÄN

SENAST UPPDATERAD: , Linda Smith

SIDANSVARIG: Richard Holm