Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad

Öppet 08:00-16:30
Växel 0526-190 00

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.
Vi ser till att du får svar.
Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

*Vi återkommer till dig inom fyra arbetsdagar och meddelar att vi tagit emot din synpunkt. Efter ytterligare tio arbetsdagar meddelar vi vad vi tänker göra åt saken. För dig som valt att få svar via vanligt brev kan det ta ytterligare någon dag.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)
Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna

Axplock av aktiviteter 2022

Nedan följer kortfattad information om en del av de aktiviteter som varit och är aktuella för 2022.

Almi Väst har haft pop up kontor i Strömstad en dag i veckan för att möta företagare på plats. Almi har erbjudit kostnadsfri rådgivning.

Coompanion har haft flera tillfällen med pop up kontor i Strömstad för att möta företagare lokalt. Coompanion har bland annat erbjudit kostnadsfri rådgivning för ägarskifte.

Kostnadsfri föreläsning på Kulturhuset Skagerack med Mariah ben Salem Dynehäll , vd för Drivhuset Göteborg, om att leda företag i en tid under förändring och att arbeta agilt.

Enkätundersökning för att sammanställa en behovsanalys för det lokala näringslivet i Strömstad.

E-handelshandbok som gjordes av Josefin Samuelsson under sin sin LIA, lärande i arbete, på Utvecklingsarena Strömstad. Finns att ladda ner på kommunens hemsida.

Elektrifieringsmässan under ”Fest i stadsparken”. Utvecklingsarena bjöd in till en kunskapsmässa inom grön omställning och hållbarhetsarbete. I samband fanns en utställning av elfodon och elmaskiner.

Möjlighetsdagar, ett samarbete mellan Arbetsförmedlingen, NAV och EURES. En mässa som genomförs i Halden och Strömstad med fokus på kompetensbehov och utbildningsmöjligheter.

Dialogmöten mellan kommunstyrelsens arbetsutskott, näringslivet och tjänstepersoner, "KSAU on tour".

Företagsbesök, politikerbesök och dialog med regionala och gränsregionala utvecklingscentrum som Innovatum Science Park och Smart Innovation Norway.Tipsa EN VÄN

SENAST UPPDATERAD: , Linda Smith

SIDANSVARIG: Richard Holm