HJÄLPTJÄNSTER

MENY

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad

Öppet 08:00-16:30
Växel 0526-190 00Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.
Vi ser till att du får svar.
Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

*Vi återkommer till dig inom fyra arbetsdagar och meddelar att vi tagit emot din synpunkt. Efter ytterligare tio arbetsdagar meddelar vi vad vi tänker göra åt saken. För dig som valt att få svar via vanligt brev kan det ta ytterligare någon dag.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Uppdrag arbete

Engagemanget för ensamkommande under flyktingkrisen 2015 var stort i Strömstad. För en bra framtid i Sverige behöver ungdomarna arbete och försörjning. Kooperativet Uppdrag arbete vill öka anställningsbarheten, ett initiativ som stöds av Strömstads kommun.

Uppdrag Arbete är ett arbetskooperativ för integration som utför hem- och flyttstädning, kontors- och grovstädning. Trädgårdsskötsel, flytthjälp, snickeriarbeten, målning och enklare renoveringsarbeten med rot- och rutavdrag är exempel på andra tjänster. Syftet är att underlätta anställning för nyanlända som utan jobb kan komma att utvisas.

Organisationen har sitt säte i Göteborg, men verkar även i Strömstad. Rekrytera personal här eller stöd verksamheten genom att bli medlem i kooperativet.

Mer information och kontakt:

Uppdrag arbete - webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakt i Strömstad:

Åsa Rognås, asa.rognas@uppdragarbete.se


Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Maria Kvarnbäck

SIDANSVARIG: Richard Holm