Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30.

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen. Vi ser till att du får svar. Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)


Utbildning livsmedelshygien

Att ha kunskap om livsmedelshygien är en förutsättning för att du ska kunna driva en livsmedelsverksamhet. Om du jobbar eller ska jobba med mat är det viktigt att du vet hur maten ska hanteras för att den ska hålla god kvalitet.

Hantering av känsliga livsmedel

Många livsmedel är känsliga och om maten hanteras på fel sätt kan det leda till att människor blir sjuka. Kunskapen som behövs för att undvika det kan du få på många olika sätt. Det finns konsulter som håller utbildningar i grundläggande livsmedelshygien, men också gymnasiala och eftergymnasiala utbildningar som ger liknande kunskap.

Om du har anställd personal, eller någon annan som hjälper till, är det ditt ansvar att se till att de har lämplig utbildning, tillräckliga kunskaper om livsmedelshygien och är väl insatt i verksamhetens rutiner

Tipsa EN VÄN

SENAST UPPDATERAD: , Marita Lindhav

SIDANSVARIG: Helena Siljeberg