Utbildning livsmedelshygien
Att ha kunskap om livsmedelshygien är en förutsättning för att du ska kunna driva en livsmedelsverksamhet. Om du jobbar eller ska jobba med mat är det viktigt att du vet hur maten ska hanteras för att den ska hålla god kvalitet.
Hantering av känsliga livsmedel
Många livsmedel är känsliga och om maten hanteras på fel sätt kan det leda till att människor blir sjuka. Kunskapen som behövs för att undvika det kan du få på många olika sätt. Det finns konsulter som håller utbildningar i grundläggande livsmedelshygien, men också gymnasiala och eftergymnasiala utbildningar som ger liknande kunskap.
Om du har anställd personal, eller någon annan som hjälper till, är det ditt ansvar att se till att de har lämplig utbildning, tillräckliga kunskaper om livsmedelshygien och är väl insatt i verksamhetens rutiner
Kontakt
Kommuncenter
0526-190 00
kommuncenter@stromstad.se
Tipsa EN VÄN
SENAST UPPDATERAD: , Marita Lindhav
SIDANSVARIG: Helena Siljeberg