MENYN FINNS LÄNGST NER PÅ SIDAN

GENVÄGAR

MENY

Winter Word Festival

Information & Kontakt

Om Winter Word Festival

Winter Word Festival är en årligen återkommande festival som har genomförts sedan 2009. Det är en bred kulturfestival i Strömstad med litteraturen/lusten att läsa och skriva som utgångspunkt. Varje år har festivalen ett specifikt tema som blir till en röd tråd genom programmet. Festivalen pågår vanligtvis under en långhelg i februari med en rad olika kringarrangemang och bjuder på både författarsamtal, livemusik, utställningar och spännande föreläsningar på olika platser runt om i Strömstad. Festivalen har något för alla helt enkelt!

Fri entré!
Det är Strömstads kommun med stöd av Kulturrådet, Västra Götalandsregionen och Svenska Kyrkan i Strömstad som bjuder besökarna på denna festival. Inga biljetter och inga entréavgifter.

Adress
Evenemangen håller i huvudsak till i Kulturhuset Skagerack på Strandpromenaden mitt i Strömstad!
Författarsamtalen äger rum i Strömstad Kyrka, Södra Kyrkogatan 10.
Kringevenemang sker även på Furholmen, Strömstad shoppingcenter, Restaurangbiografen Park och i Strömstad gymnasiums aula.


Festivalteamet:


Kulturansvarig Tove Meyer
tove.meyer@stromstad.se
0526-192 35

Kontakt författare:
gunilla.sandin@stromstad.se
0730-50 38 09

Kontakt Kulturfönstret musikworkshop:
anders.adin@gmail.com
070-492 46 76

Kontakt Kulturfönstret live:
karin@karinbjork.se
070-297 59 16

Boende:

Kommer du från utanför stan så erbjuder Strömstad både plats på hotell såsom Hotell Laholmen, Hotell Krabban alternativt på någon av våra campingar till exempel Lagunen, Daftö camping, Strömstads camping eller Seläter Camping.SIDANSVARIG: — SENAST UPPDATERAD: av Tove Meyer