MENY

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30.

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen. Vi ser till att du får svar. Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.







Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)










Strömstad - en ekokommun

Strömstads kommun är sedan juli 2014 medlem i det rikstäckande nätverket Sveriges Ekokommuner.

Sveriges Ekokommuner är ett frivilligt nätverk för kommuner, landsting och regioner. Ekokommunernas vision är ett hållbart Sverige och utgångspunkten är ett ekosystem i balans som bas för en hållbar ekonomisk och social utveckling.

Sveriges Ekokommuner är också ett forum och en mötesplats där politiker och tjänstemän utbyter erfarenheter och lär av varandras goda exempel. Sveriges Ekokommuner arbetar också aktivt med att påverka beslutsfattare på nationell nivå i viktiga frågor som rör det uthålliga samhället.

Nyckeltal

Genom gemensamma nyckeltal får vi som medlemskommun hjälp i att följa upp vår verksamhet. Det blir ett sätt att kolla att vi går åt rätt håll. Genom att många kommuner använder samma nyckeltal blir det möjligt att jämföra sig med andra.

2015 var första året Strömstads kommun redovisade värden enligt Ekokommunernas nyckeltal. Läs mer om hur vi ligger till ifråga om utsläpp av koldioxid, ekologisk odling och andel skyddad natur på länken nedan.

Gröna nyckeltal för Strömstad Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakt

Kommuncenter

Stadshuset,
Norra Bergsgatan 23

0526-190 00
kommun@stromstad.se

Öppettider vardagar:
8:00 - 12:00,
13:00- 16:30

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Jeanette Johander

SIDANSVARIG: Roland Kindslätt