HJÄLPTJÄNSTER

MENY

LYSSNA

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Socialförvaltningen
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

måndag-fredag
Kl 8.00-16.30.

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen. Vi ser till att du får svar. Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till sn@stromstad.se eller ring växeln 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

*Vi återkommer till dig inom fyra arbetsdagar och meddelar att vi tagit emot din synpunkt. Efter ytterligare tio arbetsdagar meddelar vi vad vi tänker göra åt saken. För dig som valt att få svar via vanligt brev kan det ta ytterligare någon dag.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)
Fråga 1

Föreläsning Min resa, Från depression och utanförskap till glädje genom kreativitet och musik

Tobias växte upp med psykisk sjukdom i form av depression och självskadebeteende. Ett utanförskap utan vägledning. Han berättar om sin resa genom denna tid.

Det som räddat honom och fått honom tillbaka på rätt väg i livet är musiken.
Tobias har alltid varit kreativ och det är kreativiteten som tagit honom ur depressionen och musiken har fått honom att finna glädjen.

Tobias vill genom sin berättelse skapa förståelse för hur det är att leva med psykisk ohälsa. Han vill också kunna hjälpa andra som befinner sig i samma situation att vägleda dem att hitta sin väg ut genom kreativiteten.Hittar du vad du letar efter?

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: 2018-10-22, Terése Lomgård

SIDANSVARIG: Terése Lomgård