HJÄLPTJÄNSTER

MENY

LYSSNA

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Socialförvaltningen
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

måndag-fredag
Kl 8.00-16.30.

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen. Vi ser till att du får svar. Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till sn@stromstad.se eller ring växeln 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

*Vi återkommer till dig inom fyra arbetsdagar och meddelar att vi tagit emot din synpunkt. Efter ytterligare tio arbetsdagar meddelar vi vad vi tänker göra åt saken. För dig som valt att få svar via vanligt brev kan det ta ytterligare någon dag.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)
Multiple selection
Fråga 1

Alzheimers med tidig debut

Anhörigstödet i Strömstad har fått en förfrågan med önskemål om en mötesplats för personer som lever tillsammans med någon som har alzheimer med tidig debut före 65 år.

Tanken är att bara träffas utan att behöva förklara så mycket, att möta andra som befinner sig i liknande situation kan vara ett stöd och en hjälp. Man lär av varandra, berättar om sorg och oro. Vad innebär det att leva tillsammans med någon med demenssjukdom, hur får man ihop yrkeslivet, vad gör man med framtidsdrömmarna m.m. Det blir också en möjlighet att koppla av och ha trevligt ihop.

Är du intresserad? Du får gärna höra av dig även om du bor i angränsande kommun.

Hör av dig till Anhörigstödet för mer information.

Anhörigsamordnare Ingela Baatz tfn 0526-136 87 eller ingela.baatz@stromstad.seHittar du vad du letar efter?

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: 2017-01-25, Marcus Pettersson

SIDANSVARIG: Ingela Einestedt Baatz