MENY

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.
Vi ser till att du får svar.
Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Spadtag för nya bostäder på Magistern!

Nu byggs det bostäder i Strömstad! Idag togs första spadtaget för 27 nya hyresrätter på fastigheten Magistern i centrala Strömstad. Bakom byggnationen står kommunala bostadsbolaget AB Strömstadsbyggen.

Det var idel glada miner på den blivande byggarbetsplatsen på Karlsgatan när företrädare för Strömstadsbyggen tillsammans med entreprenören Peab idag tog första spadtaget för det nya hyreshuset i centrala Strömstad. Huset ska rymma lägenheter av blandad storlek med fokus på mindre lägenheter - ettor, tvåor och treor. Inflyttning ska ske hösten 2023. I markplanet ut mot Karlsgatan blir det också en butikslokal. Fastigheten ska färgsättas i rosa ton till minne av det "Rosa huset" som tidigare fanns på platsen.

- Att få bygga centralt belägna, allmännyttiga hyresrätter känns jätteroligt, säger Lena Martinsson, Strömstadsbyggens styrelseordförande. Förutom att det känns bra med fler boenden i en växande kommun, tycker vi att utformningen av kvarteret Magistern passar bra in i vår vackra stad!


Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Maria Kvarnbäck

SIDANSVARIG: