MENY

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.
Vi ser till att du får svar.
Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Söknad efter ny kommundirektör inledd

Det blir Maria Kvarnbäck, kansli- och kommunikationschef som upprätthåller tjänsten som kommundirektör i väntan på att en interimchef kan vara på plats. Sådan resurs upphandlas för närvarande, uppdraget kan förhoppningsvis tillträdas början av januari 2023.

En interimchef ska enligt planen axla uppdraget som kommundirektör i väntan på en mer långsiktig rekrytering. Ett tillfälligt chefsskap ska ge den nya majoriteten tid för att under vårvintern bestämma sig för kompetensprofil hos ny kommundirektör.

Bakgrunden till rockaden är tidigare kommundirektörs Mats Brockers avslut av uppdrag efter hantering av två ärenden där kommunstyrelsen efter kritik beslutat om extern granskning. Granskningarna gjordes under hösten och låg till grund för att förtroendeanställningen avslutades i förtid.

Rapporterna har nyligen godkänts av revisionen och ska redovisas för kommunstyrelsen den 7 december tillsammans med årgärdsförslag för att undvika att påvisade brister i hanteringen upprepas.


Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Maria Kvarnbäck

SIDANSVARIG: