HJÄLPTJÄNSTER

MENY

LYSSNA

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.
Vi ser till att du får svar.
Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Nytt tillfälle för studie- och jobbsökarträff

Nu har vi öppnat dörren till satsningen Kraftsamling Norra Bohuslän – först ut är jobb- och utbildningsträffar för dig som funderar på vidareutbildning eller som vill byta yrkesbana. Ta tillfället i akt på tisdag 24 november kl 17:30!

Inget är som vanligt och vårt samhälle har satts på paus. Trots stöd till utsatta företag och enskilda är det många som känner oro. För dig som söker jobb eller känner att du riskerar att förlorar jobbet – välkommen att vara med på vår jobb- och utbildningsträff där du kan orientera dig i vad som erbjuds på hemmaplan och av samhällets aktörer när det gäller jobb och studier. Nu kör vi andra tillfället på tisdag 24 november kl 17:30 - 19:00. Träffen webbsänds för en smittsäker tillvaro för alla.

Inbjudan och mer information om webbinariet hittar du här.

https://spark.adobe.com/page/ertSDW3rft1sj/länk till annan webbplats

Detta gör vi också

Motståndskraft och förändringsvilja är viktigt i det gemensamma arbetet för att stärka Strömstads företag och arbetsmarknad. I fokus just nu står arbetet för att bilda ett omställningskontor med syftet att hjälpa enskilda och utsatta företag genom coronakrisen.

Strömstads kommun ger sedan tidigare stöd till enskilda som har särskilda utmaningar på arbetsmarknaden. Via vår vuxenutbildning tar sig varje år hundratals personer vidare mot nya jobb – nu med öppet sök i alla kommunerna i norra Bohuslän. Tillsammans med andra aktörer i regionen arbetar vi för att förbättra möjligheterna för företag att utveckla sina affärsidéer och fortbilda personal. Vi etablerar en näringslivsfunktion och jobbar i nätverk för samråd med lokala företag, samt anställer projektmedarbetare, projektledare och arbetsmarknadskonsulent som bland annat ska jobba mot målet att öka sysselsättningen i Strömstad.

Här har vi samlat info för dig som söker jobb

Här har vi samlat info för dig som behöver ställa om ditt företag


Hittar du vad du letar efter?

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: 2020-11-19, Maria Isaksson

SIDANSVARIG: