MENY

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.
Vi ser till att du får svar.
Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Nya restriktioner för inresa till Sverige och påminnelse kring kultur- och fritidsaktiviteter

Nya restriktioner för inresa till Sverige gäller från och med 28 december. Vi uppmärksammar också utövare av kultur- och fritidsaktiviteter i kommunala lokaler på de regler som gäller för träning och arrangemang.

Inresa till Sverige

Den 28 december börjar nya restriktioner gälla för inresa till Sverige. Negativt test krävs vid inpassering. Reglerna gäller utländska medborgare som inte bor i Sverige, alla vuxna och barn över 12 år. De gäller oavsett vaccinstatus.

Mer information om kravet på testning på Folhälsomyndighetens webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Polismyndighetens information om inreseregler till Sverige Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kultur- och fritidsaktiviteter i kommunala lokaler

Syftet med de regler som började gälla för utövare av kultur- och fritidsaktiviteter 23 december är att minska trängsel med åtföljande risk för smittspridning. För verksamheter inomhus för personer födda 2001 och tidigare ställs krav på tio kvadratmeter per person. Mindre kommunala lokaler lokaler har därför åter skyltats med max antal deltagare. Utomhusaktiviteter rekommenderas och användning av omklädningsrum bör minimeras.

För arrangemang med större antal deltagare gäller sedan tidigare särskilda regler med bland annat krav på sittande publik/åhörare samt max antal personer.

Information om nya åtgärder och länk till Folkhälsomyndighetens föreskrift Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Information till arrangörer av kultur- och fritidsaktiviteter Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Information om anpassning av verksamheten vid Strömstads badhus och gym Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Maria Kvarnbäck

SIDANSVARIG: