HJÄLPTJÄNSTER

MENY

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.
Vi ser till att du får svar.
Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Fortsatt distansundervisning även för högstadiet

Högstadiet Strömstiernaskolan, Strömstad Gymnasium och vuxenutbildningen i Strömstad fortsätter med fjärr- och distansundervisning till och med 7 mars.

Barn- och utbildningsnämndens ordförande har, i samråd med Smittskyddet i Västra Götaland, fattat beslut om att fortsätta med distansundervisning för högstadiet och kulturskolan även under vecka 9, alltså till och med 7 mars.

Detsamma gäller, enligt tidigare information, för gymnasiet och vuxenutbildningen. De elever som haft närundervisning vid Strömstad Gymnasium fortsätter med det. Praktiska moment och vissa examinationer kan ske på skolan, precis som tidigare. Utgångspunkten är att elever fortsatt ska genomföra sin APL (arbetsplatsförlagt lärande) som planerat. Vid behov, så erbjuds elever stöd av den centrala barn- och elevhälsan och sina mentorer.

Nytt beslut för vecka 10 fattas efter samråd med smittskyddet, planering pågår för övergång till partiell distansundervisning.


Hittar du vad du letar efter?

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Maria Isaksson

SIDANSVARIG: