Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
kommun@stromstad.se
0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag 8.00 – 12.00 13.00 – 16.30

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.
Vi ser till att du får svar.
Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

*Vi återkommer till dig inom fyra arbetsdagar och meddelar att vi tagit emot din synpunkt. Efter ytterligare tio arbetsdagar meddelar vi vad vi tänker göra åt saken. För dig som valt att få svar via vanligt brev kan det ta ytterligare någon dag.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)
Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna

Företagsbesök hos ScreenPro

Thomas Elgestål och Richard Meyer driver sedan två år tillbaka företaget ScreenPro som är specialiserade på helhetslösningar för digitala LED skärmar.

ScreenPro tar emot oss på kontoret i Strömstad shoppingcenter där de huserar med flera andra företag i nya, gemensamma kontorslokaler. Som namnet antyder är ScreenPro specialiserade på digitala LED skärmar i alla storlekar och former. Företaget sköter hela kedjan från projektering, montering till styrningssystem och service. ScreeenPro bildades för två år, båda delägarna har dock lång erfarenhet inom branschen. Idag håller Thomas i kundkontakter och sälj medan Richard är mer inriktad på tekniken för LED- systemen.

Friskt vågat startade de upp verksamheten mitt under pandemin.

- Det var såklart lite nervöst i början hur det skulle gå säger Thomas som berättar att efterfrågan på deras produkter och tjänster har varit god och att den ökar. Det är allt fler företag som ser möjligheter med digitala skärmar, för flexibiliteten, för att få ut sitt budskap och att det snabbt kan bli en inkomstkälla för företagen genom att sälja annonsplatser på skärmarna.

I dag är de huvudsakligen två anställda. Företaget samarbetar med olika partners vid installationer där det behövs elektriker och annan teknisk kompetens på platsen. Kunderna finns lokalt och runt om i hela landet. Exempelvis har de levererat de LED-skärmar som idag syns på Strömstad shoppingcenter och Comfort på Oslovägen i Strömstad. De ser också att de inom närmsta året kommer behöva rekrytera personal.

Boka ett företagsbesök!

Strömstads kommun gör gärna företagsbesök, dessa syftar till att stärka dialogen mellan Strömstads kommun och näringslivet. Vill ditt företag ha besök? Ta kontakt med Leon Eriksson, näringslivsutvecklare, leon.eriksson@stromstad.se

Tipsa EN VÄN

SENAST UPPDATERAD: , Maria Kvarnbäck

SIDANSVARIG: