MENY

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.
Vi ser till att du får svar.
Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Flytta hit - jobba här!

I sommar satsar vi lite extra på att marknadsföra Strömstad som bostadsort! Bakgrunden är den goda arbetsmarknaden, behovet av att rekrytera medarbetare i flera verksamheter och det faktum att det just nu byggs fler nya bostäder än på många år i Strömstad.

Satsningen vänder sig främst till personer som på ett eller annat sätt har koppling till Strömstad, erfarenheter visar att det är just denna grupp som oftast söker ett jobb här och som är mest benägna att flytta hit. På www.stromstad.se/flyttahit Länk till annan webbplats. beskrivs ett urval av det som gör det mest intressant att bo och jobba i Strömstad.

Kampanjen syns i olika media lokalt och regionalt, bland annat blir det annonser i Göteborgsposten. Budskapet syns också i skyltfönster i lediga lokaler i centrala Strömstad. Parallellt gör kommunens Barn- och utbildningsförvaltning en särskild satsning på att rekrytera lärare.

I tillägg välkomnar vi nya kommunivånare lite extra! Från och med våren 2022 får alla som skriver sig i kommunen ett välkomsthälsning från kommunalrådet, information och en gåva. Kommuncenter samordnar "inflyttarservicen" där även den som har frågor inför en flytt får hjälp att hitta rätt. Mer info om vår inflyttarservice här Länk till annan webbplats.

Kontakt:

Maria Kvarnbäck, kommunikationschef, 072-1453101, maria.kvarnback@stromstad.se

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Maria Kvarnbäck

SIDANSVARIG: