MENY

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.
Vi ser till att du får svar.
Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Fakturor från kommunen till din digitala brevlåda!

Du som får fakturor från Strömstads kommun kommer framöver att få dem till din digitala brevlåda, om du är ansluten till en sådan.

En digital brevlåda är ett bra alternativ för dig som vill kunna hantera dina fakturor och annan post när som helst och var som helst. Dels bidrar du till minskad miljöpåverkan, dels blir hanteringen säkrare eftersom du loggar in med din e-legitimation. I och med att Strömstads kommun anslutit sig till Kivras betalningsfunktion, går det extra snabbt och smidigt att betala sina fakturor från kommunen via Kivra. Vill du fortsätta att få pappersfaktura, logga in i Kivra och välj att du inte vill ha fakturor från oss digitalt.

Om du har valt att betala dina fakturor från kommunen via autogiro eller e-faktura, kan du avsluta detta via din internetbank om du i stället vill att de ska komma till din digitala brevlåda. Annars fortsätter det som tidigare.

Nästa fakturautskick i slutet av augusti går till digitala brevlådor i stället för med vanlig post.

Läs mer om digital post för privatpersoner på DIGGs webbplats Länk till annan webbplats. (myndigheten för digital förvaltning)

Läs mer under Betalningar till kommunen


Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Maria Isaksson

SIDANSVARIG: