Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
kommun@stromstad.se
0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag 8.00 – 12.00 13.00 – 16.30

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.
Vi ser till att du får svar.
Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

*Vi återkommer till dig inom fyra arbetsdagar och meddelar att vi tagit emot din synpunkt. Efter ytterligare tio arbetsdagar meddelar vi vad vi tänker göra åt saken. För dig som valt att få svar via vanligt brev kan det ta ytterligare någon dag.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)
Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna

Eleverna tycker till om ny lekplats på Skee skola

Eleverna har sagt sitt och nu är en ny lekplats på Skee skola på gång att byggas! Elevrådet på Skee skola har varit med och tyckt till både när planeringen började och när de första ritningarna presenterades.

Nu kan eleverna på Skee skola glädjas åt att bygget av en ny lekplats på skolgården kommer igång strax efter årsskiftet! Förra veckan presenterades den slutliga ritningen på hur hur lekplatsen kommer att vara utformad, för elevrådet. Rådet består av ett tiotal elever, en eller två representanter från varje klass. Eleverna visade sig vara mycket nöjda med utformningen. De flesta av deras synpunkter har tagits i beaktande.

När frågan ställs om vad elevrådsrepresentanterna ser mest fram mot när den nya lekplatsen är på plats räknas nästan allt upp: volträcke, zipline, snurr-ring, studsmattor. Det kommer även att finnas hinderbana, gungor och rutschbana. Marken kommer att täckas med träflis. Nämnas kan också att lekplatsen är certifierad ur miljö- och hållbarhetsperspektiv.

Det här är ett exempel på när elever får vara delaktiga under processen och ha inflytande på skolans utvecklingsarbete.


Tipsa EN VÄN

SENAST UPPDATERAD: , Maria Isaksson

SIDANSVARIG: