MENY

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.
Vi ser till att du får svar.
Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Byggbranschen sammanstrålade på byggarträff

Igår, 29 september, hölls den första byggarträffen i sitt slag, på initiativ av Strömstads kommun och branschorganisationen Byggföretagen.

27 personer, de flesta från byggföretag på olika nivåer, närvarade igår på en träff för folk i byggbranschen i Strömstad. Bygghandeln, arkitekter, exploatörer och projektledare fanns på plats. Initiativtagare och arrangörer var kommunens miljö- och byggförvaltning och bransch- och arbetsgivarorganisationen Byggföretagen.

– Det blev en bra dialog med flera intressanta teman för framtiden, bland annat om bygglov, detaljplanering och hela planeringsprocessen. Hur krångligt behöver det egentligen vara? Hur kan vi förenkla våra processer och samtidigt fortsätta hålla oss till rättssäkerheten? Vi lyssnade in erfarenheter och önskemål kring varför man vill etablera sig i Strömstad och vad vi skulle kunna göra för att hjälpa till i etableringen, säger Aya Norvell, förvaltningschef, miljö- och byggförvaltningen.

Träffens syfte var att nätverka och stärka samverkan och dialog.

Bild: Elin Solvang, kommunens plan- och byggchef, berättade om planprocessen och vilka planer som är på gång i Strömstad just nu.

Läs mer om pågående planer i Strömstad Öppnas i nytt fönster.


Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Maria Kvarnbäck

SIDANSVARIG: