MENY

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.
Vi ser till att du får svar.
Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Bryggeri och stenhantverkare - årets förtagare i Strömstad

Hatten av för företagen Naturblandning AB och Fermenterarna Bryggeri - Årets företagare 2021! Pristagarna är korade av föreningen Företagarna i Strömstad och uppvaktades som sig bör av föreningen med diplom och av kommunstyrelsens ordförande Kent Hansson med blombukett och ett hjärtligt grattis!

Årets företagare utses varje år av föreningen Företagarna. I nomineringen av årets pristagare syns uppskattningen av hantverkstraditionerna tydligt. Att det som i stenhantverksföretaget Naturblandnings fall dessutom kommer till nytta i utvecklingsprojekt som skateparken i centrala Strömstad uppmärksammades i juryns motivering. Utdrag ur juryns motivering till företagarna Lars Coster och August Costers insats:

"Naturblandning förenar på ett framstående och mycket förtjänstfull sätt ett gammalt traditionellt hantverk med ett stort lokalt engagemang där August Coster varit ett drivande kraft i skapandet av en ny skatepark i Strömstad."

Årets Unga företagare

Fermenterarna Bryggeri AB - Niclas Aronsson och Anna Claesson - knep förstaplatsen i kategorin Unga företagare. Ur motiveringen:

"Att brygga öl är ett hantverk och på Fermenterarna Bryggeri utvecklar, bygger och brygger de smaker med fin teknik. Med mycket kärlek produceras ölsorter med fantasifulla namn och etiketter som sticker ut. Sorter som har satt Strömstad på ölkartan."

Strömstads kommun säger tack och bock och skickar med ett stort lycka till med entreprenörskapet!

I bild: Mats Brocker kommundirektör, Ulf Qvicklund Företagarna, Anja Sonerud, Utvecklingsarena Strömstad, Richard Holm näringslivsansvarig, Michael Espinoza Johansson Företagarna, pristagare: Anna Claesson, Niclas Aronsson, Lars Coster, August Coster samt Kent Hansson kommunstyrelsens ordförande.

Rubrik

Text

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Maria Kvarnbäck

SIDANSVARIG: