MENY

Matsedel

17


Ordinarie meny

Vegetarisk meny


22/4

Påsklov

Påsklov

Ti

23/4

Vegschnitzel, kall sås, kokt potatis

Vegschnitzel, kall sås, kokt potatis

On

24/4

Kycklingsallad, bröd och ost

Vegetarisk pastasallad, bröd och ost

To

25/4

Kalops, kokt potatis, rödbetor

Vegkalops, kokt potatis, rödbetor

Fr

26/4

Pasta med ost- och skinksås

Pasta med ost- och broccolisås

18


Ordinarie meny

Vegetarisk meny

29/4

Köttbullar, stuvade makaroner, ketchup

Bouletter, stuvade makaroner, ketchup

Ti

30/4

Fisk Björkeby, kokt potatis

Vegschnitzel, kokt potatis

On

1/5

Lov (Första maj)

Lov (Första maj)

To

2/5

Gulaschsoppa, creme fraiche klick, smörgås

Rotfruktsgulasch, creme fraiche klick, smörgås

Fr

3/5

Potatisbullar, skinkfräs, lingonsylt

Potatisbullar, sojafärs, lingonsylt

Till lunchen serveras salladsbuffé, hårt bröd, Bregott och ekologisk mjölk.
Reservation för eventuella ändringar.

Kontaktinformation

Kökschef gymnasiet
Josefine Jelantik Einarsen
josefine.einarsen-jelantik
@stromstad.se

Specialkost

Vid behov av speciakost, fyll i blanketten nedan och lämna till mentor /elevansvarig pedagog.

Anmälan om specialkostPDF (pdf, 64.5 kB)

Daily Lunch

SIDANSVARIG: — SENAST UPPDATERAD: 2018-09-21 av Cecilia Wikström Boman