MENY

LYSSNA

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Miljö- och byggförvaltningen
452 80 Strömstad
Reception 0526-196 90

Öppetider

måndag-fredag
Kl 8.00-12.00 samt 13.00-16.30.

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen. Vi ser till att du får svar. Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till mbn@stromstad.se eller ring oss på 0526-196 90.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

*Vi återkommer till dig inom fyra arbetsdagar och meddelar att vi tagit emot din synpunkt. Efter ytterligare tio arbetsdagar meddelar vi vad vi tänker göra åt saken. För dig som valt att få svar via vanligt brev kan det ta ytterligare någon dag.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna *
Multiple selection

felanmälan

Akut felanmälan

Vid en akut felanmälan ska du inte fylla i formuläret, utan ringa till oss. Vid en akut felanmälan ska du på kontorstid ringa 0300-83 40 00 och på övrig tid ska du ringa vår jourtelefon 0300-708 80.Vid en akut felanmälan som rör idrotts- och fritidsanläggningar, motionsspår och badplatser ska du ringa 0300-83 47 09 på vardagar klockan 7-21.30, lördagar och söndagar klockan 7-15.30.

När din fråga kommit in tar vi reda på svaret och skickar det som e-pos eller vanligt brev till dig. Vi sparar frågan och dina uppgifter i en vecka i fall det blir fler kontakter mellan oss.Adresser och namnsättning

Varje entré till bostadshus och fritidshus ska ha en adress. Även samlingslokaler och de byggnader som har någon form av verksamhet ska ha adresser.

Kommunen har ansvar för att sätta belägenhetsadresser i tätorterna och på landsbygden.

Vid adressering i tätorterna används gatunamn med nummer/littera och på landsbygden trakt-, by-, områdes- eller gårdsnamn med nummer/littra.

Belägenhetsadresser är ett sätt att ange en plats utan att använda koordinater och anger alltid var en plats finns, kända för dem som bor och verkar på platsen och ofta angivna med skyltar.

Genom att belägenhetsadresser bygger på ortsnamn, gatunamn och gårdsnamn, har de stort kulturhistoriskt intresse.

Strömstad kommuns adresspolicyPDF (pdf, 10.8 kB) (pdf, 10.8 kB)

Din flyttanmälan gör du genom att kontakta Svensk Adressändring AB.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

kontakt

Gun Persson Klink
0526-196 82
gun.persson-klink@stromstad.se

Hittar du vad du letar efter?

Tipsa EN VÄN

SENAST UPPDATERAD: 12-05-2015, Lena Sundberg

SIDANSVARIG: gun.persson-klink