MENY

Fritidspedagog till Skee skola

Om verksamheten

Skee skola är belägen strax utanför Strömstad. Skolan har ca 140 elever och ett fritidshem med drygt 80 elever. Skolan är i dagsläget organiserad i 7 grupper från och med förskoleklass till och med åk 6. Skee skola har utmärkelserna Grön Flagg och skola för hållbar utveckling. På skolan arbetar f n 16 pedagoger i förskoleklass, skola och fritidshem.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som kan och gärna vill ta ansvar i en god pedagogisk verksamhet, som alltid sätter eleven i centrum. Vi arbetar utifrån Barn och utbildningsförvaltningens gemensamma lärande vision om lärande och utveckling genom trygghet, glädje, lust och engagemang. De nationella målen med utbildningen är i fokus i verksamheten där vi systematiskt och kontinuerligt planerar, följer upp och utvecklar utbildningen. Skee skolas pedagogiska helhetsidé är "Vi vill ge alla elever tillgång till ett rikt lärande för en hållbar framtid".

Kvalifikationer/Egenskaper

Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog med intresse för att utveckla fritidsverksamheten. Du kommer att ingå i ett arbetslag där ni gemensamt planerar, genomför, utvecklar och ansvarar för fritidsverksamheten. Du bör besitta ett gott pedagogiskt ledarskap och ha en bra förmåga att kunna samarbeta med arbetskolleger, elever och vårdnadshavare. Ditt uppdrag är att arbeta mot fastställda mål enligt läroplanen, att vara en del av hela arbetslaget på skolan och verka för en helhetsyn på alla skolans elever. Om du delar vår positiva syn på skolans möjligheter att bidra till barns utveckling är du välkommen med din ansökan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi erbjuder friskvårdspaket och kompetensutveckling.

Antal personer som ska rekryteras vid annonstillfället: 1

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Varaktighet: Tillsvidare

Arbetstid: Deltid, 75 % 

Övriga upplysningar: Sysselsättningsgraden kan öka om det visar sig att du har rätt utbildning dvs. att du kan användas i andra verksamheter utifrån din kompetens och behov.

Löneform: Fast lön

Tillträde: 151201 eller tidigare.

Kontaktperson: Reimer Johansson, Rektor 0526/194 02 reimer.johansson@stromstad.se

Fackliga företrädare: TCO, Lärarförbundet, Caisa von Mentzer,mobil: 070-338 91 37, e-post: caisa.olofsson@stromstad.se

Krav på körkort: B

Till bemanningsföretag: Inför rekryteringsarbetet har Strömstads kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Välkommen med din ansökan till Barn- och utbildningsförvaltningen (bun.diarie@stromstad.se). Märk anökan med referensnummer BUN/2015-0242

Sista ansökningsdag: 2015-10-15

Hittar du vad du letar efter?

Tipsa EN VÄN

SENAST UPPDATERAD: 16-09-2015, Jeanette Hasselblom

SIDANSVARIG: Karin Mellberg Jansson