HJÄLPTJÄNSTER

MENY

Sommarjobba hos oss i Strömstads kommun!

Vi har sommarjobben som gör skillnad för invånare och besökare! Här kombinerar du jobb i en härlig sommarstad samtidigt som du skaffar dig värdefulla erfarenheter för framtiden. Sök jobbet redan idag!

Vi erbjuder sommarjobb inom flera olika verksamheter:

Satsa på vård och omsorg

Här jobbar du med att ge omtanke, stöd och hjälp till främst äldre i vardagen. Du kan arbeta på ett särskilt boende, inom vår korttidsverksamhet (tillfälligt boende för vårdkrävande), inom hemtjänsten eller i demensteamet.

Jobb inom Stöd och service

Här söker vi dig som vill göra en insats för personer med en funktionsnedsättning! Du ska svara för stöd i deras vardag, för omvårdnad och/eller att bistå i vid olika aktiviteter. Du kan arbeta inom så kallat boendestöd, på ett gruppboende, som personlig assistent, på ett korttidsboende för barn eller i daglig verksamhet där vi erbjuder sysselsättning för personer med särskilda behov.

Ta plats i Sommarpatrullen

Här har du möjlighet till att bidra till att Strömstads omgivning hålls rent! Sommarpatrullen patrullerar regelbundet våra hamnmiljöer, gator och torg och ser till att det är rent och snyggt överallt. Du skapar ett mervärde för våra invånare och besökare och ser till att alla får ett gott intryck av vår fina stad.

Uppdrag: kapten på linfärja

Här har du möjlighet att bli sjökapten för en sommar! Med stadig hand hälper du resande mellan Nord- och Sydkoster genom att bemanna vår linfärja som är länken mellan Kosteröarna.

Jobba i gästhamnen

Våra gästhamnsvärdar svarar för att våra hamngäster och turister får god service och ett bra bemötande. Som gästhamnsvärd tar du emot våra hamngäster och ser till att vår välbesökta gästhamn fungerar som den ska över sommaren.

Sök jobb redan idag!

Vi annonserar för respektive område och du är välkommen att söka så snart som möjligt. Vi jobbar med löpande rekrytering vilket innebär att vi kan kontakta dig redan innan sista ansökningsdag, sök därför ditt sommarjobb redan idag!

Hur söker du?

Sedan söker du så här:

1. Klicka på ”Ansök här”
2. Ange alla uppgifter som formuläret efterfrågar och var noga med att berätta varför du vill sommarjobba hos oss.
3. Vi kontaktar dig genom ett mail eller ett första samtal.
4. Kommer du vidare i processen blir du inbjuden till en intervju.
5. Vi ringer dina referenser.
6. Vi tar ställning till om vi kan erbjuda dig ett sommarjobb.

Vad händer sen?

Du får återkoppling från enhetschef som är rekryterande chef om vi kan erbjudande dig ett sommarjobb. Tackar du ja till erbjudandet anställs du på ett sommarvikariat.

Varje arbetsplats har en anpassad introduktion för att du ska komma så bra in i jobbet som möjligt.

Inom vård och omsorg samt stöd och service erbjuder vi ett introduktionsprogram dels på arbetsplatsen och dels en introduktionsdag.

Kan du börja arbeta innan sommaren? Då kan du arbeta som timvikarie via bemanningscentralen. Läs mer om att vara timvikarie här.

Hittar du vad du letar efter?

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: 2019-01-30, Maria Kvarnbäck

SIDANSVARIG: Hans Friberg