HJÄLPTJÄNSTER

MENY

Företagare! Sommarträff

Välkommen till årets sommarträff och utnämning av Årets företagare. Temat för året är värdskap och hur vi kan arbeta tillsammans.

Kvällens huvudföredrag hålls av Linda Hammarstrand från Culture Academy. Under hennes föreläsning kommer hon presentera Stafetten - hur vi skapar en kultur som går ut på att höja och rekommendera varandra! Allt handlar om vårt värdskap. Om vårt ansvar att alltid övertyga våra gäster om att de valde rätt när de valde att besöka oss.

Ola Trouve

Linda Hammarstrand

Linda Hammarstrand har över 20 års erfarenhet av kommunikation och HR i bagaget. Hon har arbetat med Stena-sfärens värdegrund och affärsfilosofi och implementerat den för koncernens 22 000 medarbetare. Hon har också varit Director of Passion i Clarion Hotels Ledningsgrupp med målet att göra Clarion Hotel till Nordens mest attraktiva arbetsgivare.

Datum: 5 juni

Plats: Daftö Resort

Tid: 17.45 -

Arrangör: Strömstads kommun, Daftö Resort och Företagarna Strömstad.

Sommarträffen är kostnadsfri! Inbjudan gäller för två personer från varje företag, nominerade personer/företag undantagna. Deltagande på sommarträffen är kostnadsfritt och det bjuds på middag. Max 100 personer så det är först till kvarn som gäller. Till middagen serveras alkoholfria drycker. Önskas annan dryck finns det att köpa på Daftö Resort. Anmälan och uteblivit deltagande faktureras 500 kr.

Sommarträff 2019 - Årets program

17.45 mingel

18.30 Välkommen till Årets sommarträff

Föredrag Linda Hammarstrand, Culture Academy.

Middag, tvårätters middag

Utnämning av Årets företagare. Christoffer Andersson, Företagarna Strömstad.

Underhållning under kvällen

Vi behöver få in din anmälan senast den 1 juni.

Varmt välkommen önskar Strömstads kommun tillsammans med Daftö resort och Företagarna.

Anmäl dig i formuläret nedan

Strömstads kommun kommer under arrangemanget Sommarträffen 2018 dokumentera genom bild/text/film. Materialet kommer hanteras med hänvisning till det allmänna intresset för arrangemanget. Strömstads kommun kan därmed komma att använda dokumentationsmaterialet i bild/text/film genom kommunens informationskanaler. I lokalen för arrangemanget finns instruktioner för Dig som inte önskar vara med på t ex bild eller film.

frågor kring arrangemanget

Näringslivsutvecklare
Hans Friberg
0526-191 69
hans.friberg@stromstad.se

SAMARBETSPARTNERS

Strömstads kommun

Hittar du vad du letar efter?

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: 2019-05-13, Maria Alfredsson

SIDANSVARIG: Erland Lundqvist