HJÄLPTJÄNSTER

MENY

Välkommen till en marin företagsmässa
- inspiration och affärsmöjligheter med havet som utgångspunkt

Tjärnö den 27 oktober kl. 9-16

Vill du attrahera nya besökare, hitta nya koncept för restauranger eller skapa nya produkter med utgångspunkt i marin forskning? Då ska du inte missa den marina företagsmässan på Tjärnö.

Tjärnö marina forskningsstation bjuder in ert företag till en heldag för att botanisera i marin kunskap. Vid forskningsstationen bedrivs spetsforskning inom en rad områden, låt dig inspireras och diskutera nya affärsmöjligheter med några av landets mest framstående forskare. Om du arbetar med mat, turism eller vill samarbeta med forskningen för att ta fram nya produkter eller tjänster spelar ingen roll. Här finns något för alla!

På agendan:

Prova på kunskapsturism
Tjärnö Marina Forskningsstation visar upp nya intressanta prova-på-aktiviteter, som visar upp forskningen på ett pedagogiskt och roligt sätt. Något för dig som vill utveckla besöksnäringen och lägga till i utbudet mot turister.

Provsmaka den nya maten från havet
Kocken Mikael Öster tillagar och du får provsmaka nya maträtter på lunchen. Ett spännande utbud som kan ge nya kundgrupper till din restaurang.

Skapa nya produkter tillsammans med forskningen
Träffa forskare och diskutera hur ni tillsammans kan utveckla en ny produkt. Företag som kommit en bit på vägen berättar om hur det kan gå till och ge inspiration.

Mötesplats med mersmak

I foajén kommer det finnas utställare. Gör ett besök och ta del av olika marina möjligheter från hela norra Bohuslän.

Obs: Det finns möjlighet att söka projektmedel via EU:s landsbygdsfond, Leader Bohuskust och gränsbygd. Personal finns på plats och berättar om hur du går tillväga.

Anmälan

Du anmäler dig i formuläret här nedan.
Vi vill ha din anmälan senast den 18 oktober.

Vid frågor kontakta Susanne Lindegarth
031-786 96 78 eller susanne.lindegarth@marine.gu.se

I samarbete med

Rubrik

Text

Hittar du vad du letar efter?

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: 2017-09-26, Lena Sundberg

SIDANSVARIG: Hans Friberg