MENYN FINNS LÄNGST NER PÅ SIDAN

GENVÄGAR

MENY

Skagerack på kvällen.

VÄLKOMNA ATT BOKA kulturhuset!

"Kulturhuset Skagerack ska erbjuda föreningsliv och kulturaktörer en arena för sina verksamheter”

OBS! Strömstads kommun följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Som följd av utbrottet av COVID-19 ber vi er som arrangörer följa Folkhälsomyndighetens direktiv vad gäller riskbedömning vid evenemang. Läs mer här!länk till annan webbplats

Kulturhuset Skagerack är en vacker byggnad där det pågår många verksamheter samtidigt. Stora salen går att hyra tillsammans med läktare och sjöveranda. Fritidsgården finns på plats i lokalerna och har öppet alla dagar utom lördagar. Ett café som drivs av kommunens dagliga verksamhet har öppet under vardagar.

När du hyr kulturhuset Skagerack är du i nuläget själv arrangör för ditt event. Du ansvarar själv för att plocka fram och ställa tillbaka stolar och bord inför ditt event då vi för tillfället inte har någon anställd på plats i huset.

Behöver du praktisk hjälp med tex stolar och teknik så uppge det i bokningsformuläret när du bokar, så är det möjligt att hyra den tjänsten.

Du kan som förening, privatperson eller kommersiell aktör själv enkelt lägga en bokningsförfrågan via webben och Fribokningssystemet (samma program där man också bokar kommunens idrottshallar.) Här kan du enkelt ange exakt tid och dag samt eventuell tillval av teknik som du vill använda.

För frågor kontakta

E-post: bokning@stromstad-bad.se

Här hittar du mer information om lokalerna, teknik, möbler och brandskydd:

Taxor

För att uppmuntra kulturlivet och föreningar att använda kulturhuset för sina verksamheter så är lokalhyrorna kraftigt subventionerade av kommunen för föreningsverksamhet.

Samtliga priser och taxor inom Strömstads kommun tas av kommunfullmäktige, se bifogad taxebilaga för 2019 års nya taxor. Föreningstaxan är 90 kr/h för vuxenverksamhet och 45 kr/h för barn- och ungdomsverksamhet. Timtaxan för privata evenemang är 450 kr/h och för kommersiella aktörer 1500 kr/h.

Dukning skagerack.

 

 

SIDANSVARIG: — SENAST UPPDATERAD: 2020-06-02 av Maria Alfredsson