HJÄLPTJÄNSTER

MENY

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.
Vi ser till att du får svar.
Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Där natur och kultur möts

2030 är Strömstad en mötesplats för natur- och kulturupplevelser. Natur- och kulturarvet är vårt signum och grunden för vår attraktivitet.

Hälsa- och kurortskonceptet har förstärkts med en profil mot ett aktivt friluftsliv. Nationallandskapet i norra Bohuslän är välkänt och högt värderat av invånare och besökare.

Strömstad och Kosterhavet är en hållbar destination, efterfrågad på en internationell marknad. Här trivs både boende och besökare. Andelen besökare som kommer hit för att uppleva naturen, kust och skärgård har ökat. Besöksnäringen består av både småskaligt företagande och av större anläggningar. Vi har sammantaget stor kapacitet i fråga om boende och arenor. I kombination med bra förbindelser med Oslo och Göteborg är Strömstad attraktivt som plats för kultur-, sport- och nöjesarrangemang.

En inbjudande stadskärna är samlingspunkt för en mångfald av kulturella uttryck. Vi är kända för högkvalitativa kulturevenemang. Föreningslivet speglar den mångfald som finns i lokalsamhället.

Långsiktiga mål

  • 2030 är Strömstad en attraktiv kommun med en levande stadskärna med många mötesplatser, välkänd för hållbara kultur- idrotts- och nöjesarrangemang i hela kommunen.
Illustration där det står Där natur och kultur möts.
Kvinna som ska bada.

Där natur och kultur möts.

Rubrik

Text

Hittar du vad du letar efter?

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Maria Alfredsson

SIDANSVARIG: Maria Kvarnbäck