HJÄLPTJÄNSTER

MENY

LYSSNA

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

måndag-fredag
Kl 8.00-16:30

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.
Vi ser till att du får svar.
Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommuncenter@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Mats Brocker blir ny kommundirektör

Efter en gedigen urvalsprocess står det klart att Strömstads kommuns nye kommundirektör heter Mats Brocker. Han tillträder tjänsten den 1 mars 2019.

Mats Brocker är 54 år och kommer närmast från mangagementföretaget Actea i Göreborg där han jobbat med ledning, styrning och organisationsutveckling på kommun- och förvaltningsledningsnivå. Han har ett gediget intresse för offentlig förvaltning och ser stor potential i organisationen och platsen Strömstads kommun. Genom åren har han coachat en lång rad kommunchefer, främst i Västsverige.

- Grunduppdraget handlar om att leda, styra och samordna verksamheten och ge politiken stöd på utvecklingsresan mot politiska visioner och mål, summerar Mats som vill tillföra ett synligt ledarskap där han rör sig ute i kommunens verksamheter.

- Jag vill lägga mycket fokus på våra medarbetare längst ut i organisationen och jobba med ledarskapet för att den kommunala servicen ska bli så bra som möjligt, hälsar den tillträdande kommundirektören.

Efter att ha varit delårsboende i Strömstads kommun i många år bor Mats Brocker sedan ett halvår tillbaka permanent på Rossö i södra kommundelen.

Fotonot: Befattningen Kommundirektör har ersatt Kommunchef som tidigare var benämningen på kommunens högste tjänsteman.

Rubrik

Text

Rubrik

Text

Hittar du vad du letar efter?

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: 2019-01-30, Maria Alfredsson

SIDANSVARIG: Maria Kvarnbäck