HJÄLPTJÄNSTER

MENY

LYSSNA

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

måndag-fredag
Kl 8.00-16:30

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.
Vi ser till att du får svar.
Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommuncenter@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Kvalitet, undersökningar och statistik

Kvalitet på kommunens service är viktigt för oss. Som kommuninvånare ska du få valuta för dina skattepengar. Kvalitet i servicen handlar bland annat om bra undervisning i skolan och god omvårdnad på våra boenden.

Undersökningar

För att veta vad kommuninvånarna tycker genomför kommunen ett flertal undersökningar, såsom kund- och brukarundersökningar, medborgarundersökningar samt kvalitetsuppföljningar. Andra undersökningar genomförs av Statistiska Centralbyrån (SCB), Sveriges kommuner och landsting (SKL), Svenskt Näringsliv m.fl.

Kommunen som organisation använder resultaten som underlag för ett kontinuerligt förbättringsarbete inom sina verksamheter.

Alltid aktuell statistik och resultat

Kommunernas verksamheter kartläggs och utvärderas i en stor mängd nationella undersökningar. Vi har försökt att samla information om tillgänglig statistik och  undersökningar om kommunens verksamheter på ett och samma ställe på webben.

Som kommuninvånare kan du studera statistiken och undersökningarna för att få en bild kring kvalitet och resursfördelning i kommunens olika verksamheter. Du kan också jämföra olika kommuners verksamheter inom tex. skola eller vård och omsorg.

För att du ska få aktuell statistik länkar vi direkt till grundresultaten i de fall det inte är kommunen som är ansvarig för genomförd undersökning eller statistik.

kontakt

Utvecklingsavdelningen

Utvecklingschef
Helene Evensen
0526 191 27
helene.evensen@stromstads.se

Besöksadress:
Norra Bergsgatan 23 

Rubrik

Text

Hittar du vad du letar efter?

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: 2019-09-26, Maria Alfredsson

SIDANSVARIG: Maria Kvarnbäck