HJÄLPTJÄNSTER

MENY

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30.

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen. Vi ser till att du får svar. Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Tävling - Mitt smultronställe

Naturen ger oss många härliga upplevelser. Vilket är ditt smultronställe?

Uteaktiviteter har den senaste tiden blivit det både bästa och ibland det enda vi kan göra som rekreation eller för att kunna umgås med nära och kära. Har du under denna tid upptäckt nya platser eller funnit nya sysselsättningar på gamla platser? Ja, tvärtom är ju också möjligt! Berätta för oss och vi delar dina upplevelser och förslag för att ge glädje och inspiration till andra!

Den 24 mars kommer alla förslagen presenteras och samtidigt meddelas vem som är vinnaren av, vad vi tror, en passande utrustning för kommande utflykter. Ta chansen att vinna ett stormkök genom att skicka in ditt tips till Gröna mötesplatser, gärna med bild, senast 14 mars till naturum.kosterhavet@lansstyrelsen.se
Hittar du vad du letar efter?

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Maria Alfredsson

SIDANSVARIG: Marita Lindhav