MENYN FINNS LÄNGST NER PÅ SIDAN

GENVÄGAR

MENY

Skagerack på kvällen.

VÄLKOMNA ATT BOKA kulturhuset skagerack!

"Kulturhuset Skagerack ska erbjuda föreningsliv och kulturaktörer en arena för sina verksamheter”

OBS! Strömstads kommun följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Läs mer här! Länk till annan webbplats.

Kulturhuset Skageracks vackra stora sal går att hyra tillsammans med läktare och sjöveranda. Fritidsgården finns på plats i lokalerna fem kvällar i veckan samt daglig verksamhets café.

Du kan som förening, privatperson eller kommersiell aktör själv enkelt lägga en bokningsförfrågan via webben (samma program där man också bokar kommunens idrottshallar.) Här kan du enkelt ange exakt tid och dag samt eventuell tillval av teknik som du vill använda.

När du hyr kulturhuset Skagerack är det viktigt att du läser igenom det hyresavtal som bifogas din bokning, där finns all info du kan behöva känna till. Är det första gången du bokar kan det vara bra att få en visning av lokalerna innan. Behöver du praktisk hjälp med tex stolar och teknik så uppge det i bokningsformuläret när du bokar.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor: bokning@stromstad-bad.se

Obs! Din nyckeltagg som följer med din bokning fungerar 30 minuter innan och 30 minuter efter din bokade tid. Vid andra tidpunkter kan det vara andra som bokat lokalen.


För frågor kontakta

E-post: bokning@stromstad-bad.se

Här hittar du mer information om lokalerna, teknik, möbler och brandskydd:

Taxor

För att uppmuntra kulturlivet och föreningar att använda kulturhuset för sina verksamheter så är lokalhyrorna kraftigt subventionerade av kommunen för föreningsverksamhet. Samtliga priser och taxor inom Strömstads kommun tas av kommunfullmäktige, se bifogad taxebilaga för taxorna.
Föreningstaxan är 90 kr/h för vuxenverksamhet och 45 kr/h för barn- och ungdomsverksamhet. Timtaxan för privata evenemang är 450 kr/h och för kommersiella aktörer 1500 kr/h.

bILDER FRÅN KULTURHUSET

Dukning skagerack.

Föreningen Norden firar 100 år med kungligt besök.

Bröllopsdukning

Dukning vid bröllop.

Publik under Winter Word Festival.

Publik under Winter Word Festival.

SIDANSVARIG: — SENAST UPPDATERAD: av Tove Meyer